Som inspiration: så här ser krukväxter ut i hallen!

Växter i vardagsrummet, växter i badrummet, växter i sovrummet, men det som kanske saknas i din inredning är växter i korridoren. Kanske har du aldrig tänkt på det tidigare, men varför inte placera våra gröna vänner i korridoren också? Det finns inget bättre än att snubbla över en vacker krukväxt, stor eller liten, grön eller lila, när du kommer in i ditt hem. Har du ingen aning om hur du ska presentera våra växter i hallen? Här är några exempel som kan inspirera dig!

Placera några växter på ett bord.
Om din hall som leder till vardagsrummet är tillräckligt stor är detta en mycket kreativ lösning! En lång hall som leder till vardagsrummet erbjuder många möjligheter, men många tycker att det är svårt att välja och placera möbler i hallen. De håller sig ofta till en stor klädhängare och ett funktionellt skoskåp. Men hur trevligt är det inte att skapa ett mysigt hörn i hallen? Med ett fint, litet bord i kombination med inte alltför stora krukväxter skapar du en minidjungel i hallen, utan att det blir för ståtligt. Det är ett trevligt sätt att komma in! Vad tycker du till exempel om Marty eller Karel?

Visste du förresten att vi också har bord i vårt sortiment hos? Är det “ff” praktiskt! Kolla in vårt favoritväxtbord; Oskar!